Avocat Brasov
Acasa Despre noi Servicii Utile Contact
  Romana English Italian  
 
  • Jurindex este un serviciu gratuit, care-si propune sa ofere accesul liber la hotararile judecatoresti pronuntate de instante. CLICK AICI
  • Constitutia Romaniei asa cum a fost modificata si completata prin Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei nr. 429/2003, republicata de Consiliul Legislativ, cu reactualizarea denumirilor si dandu-se textelor o noua numerotare. CLICK AICI.
  • Monitorul Oficial, prezinta publicatia oficiala a statului roman, in care se publica legislatia Romaniei. CLICK AICI.
  • Acte normative de interes general, produs electronic continand actele publicate, care poate fi accesat gratuit pe internet si este disponibil, in varianta pentru citire, timp de 10 zile. CLICK AICI.

Servicii Avocat Brasov

Codul de procedura fiscala republicat, adoptat prin Ordonanta Guvernului Nr. 92 din 24 decembrie 2003. *) Nota: textul cuprinde toate modificarile aduse actului de baza, inclusiv cele prevazute in: Legea Nr. 210/04.07.2005 Publicata in M.Of. Nr. 580/05.07.2005. **) Notiunile de dobanzi si/sau penalitati de intarziere se inlocuiesc cu notiunea de majorari de intarziere, potrivit art. IV alin. 2 din Legea Nr. 210/2005. CLICK AICI.

Procese Brasov

  • Legislatia in vigoare a Romaniei. Portalul de legislatie al Ministerului de Justitie. Sistem cu acces gratuit de cautare a actelor dupa tip, emitent, data si numar. CLICK AICI.

  • Codul de Procedura Penala. Proiectul Codului de Procedura Penala din 25 februarie 2009. Noua formula a Codului Penal va intra in vigoare, la 1 octombrie 2011, potrivit proiectelor de Lege pentru punerea in aplicare a celor doua Coduri, aprobate de Executiv. CLICK AICI.

  • Proiect de Lege privind Codul Civil.  Codul de Procedura Civila al Romaniei, consolidat 2009. CLICK AICI.