Avocat Brasov
Acasa Despre noi Servicii Utile Contact
  Romana English Italian  
 
Despre noi

Fara sa ne impiedicam intr-o limba de lemn, vom asterne in aceste pagini, tot ce dumneavoastra trebuie sa stiti despre cabinetul nostru. Cu o echipa tanara, dar foarte experimentata, cabinetul de avocatura Doina Nemes, ofera servicii avocatiale, pentru orice fel de client. De la persoane fizice si pana la persoane juridice, Cabinetul de avocatura Doina Nemes, nu face distinctii de grad social, etnic, cultural, sau financiar.

Scopul nostru primar, este sa asiguram tuturor clientilor nostrii, sprijinul si siguranta de care au nevoie, atunci cand apeleaza la un avocat. Scopul nostru secundar este sa promovam si sa aparam drepturile, libertatile si interesele legitime ale omului.

Probleme de drept familial

Avocatul nu poate fi supus nici unei restrictii, presiuni, constrangeri sau intimidari din partea autoritatilor sau institutiilor publice ori a altor persoane fizice sau persoane juridice. (Extras din Legea nr.51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si din Statutul profesiei de avocat.)

Asistenta in probleme de drept penal

Serviciile prin care cabinetul nostru se face remarcat, sublinieaza seriozitatea, confidentialitatea si excelenta cu care ne ajutam clientii. Printre serviciile pe care cabinetul nostru le ofera clientilor, putem sa enumeram si:

  • Probleme de drept comercial si drept societar (societati)
  • Asistenta, consult si reprezentare pentru asociatii si fundatii
  • Consultanta si reprezentare in probleme de dreptul familiei.
  • Consultanta si reprezentare in probleme de drept civil.
  • Asistenta si reprezentare in probleme de drept penal.